Terugblik op de eerste participatiebijeenkomst

30 april '21

Op maandag 19 april organiseerden we een online participatiebijeenkomst voor omwonenden en andere belangstellenden. Tijdens deze avond deelden we de eerste informatie omtrent het nieuwbouwplan aan de PC Hooftlaan in Eindhoven.

Doel van de bijeenkomst

De eerste participatiebijeenkomst stond in het teken van de omwonenden en andere belangstellenden kennis te laten maken met de eerste ideeën en schetsen van het plan. De aanwezigen konden door middel van de mentimeter hun inzichten delen over verschillende onderwerpen, daarnaast was er ook de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. De antwoorden van de mentimeter zijn te bekijken via deze link. Onderaan dit nieuwsbericht geven we antwoord op de gestelde vragen.

Participatiebijeenkomst terugkijken

Ben jij benieuwd naar wat er precies gepresenteerd is tijdens deze avond? Bekijk dan de presentatieslides terug van de bijeenkomst. Het is daarnaast ook mogelijk om de gehele presentatie terug te kijken via deze link. Door een technische storing zijn de eerste 2 minuten van de presentatie zonder geluid.

Wil je graag meedenken over de ontwikkeling aan de PC Hooftlaan? Je kunt meedenken door de enquête in te vullen. De resultaten nemen we anoniem mee in de verdere ontwikkeling van deze locatie. Ook gaan we over diverse thema's in gesprek met belanghebbenden tijdens klankbordgroepen. Je kunt je aanmelden voor de klankbordgroepen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Presentatieslides

Veel gestelde vragen

Tijdens deze avond was er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Hieronder kun je de antwoorden op veel gestelde vragen teruglezen.

Meer informatie? Bekijk het nieuwsoverzicht
Meedenken over de ontwikkeling aan de PC Hooftlaan? Vul dan nu de enquête in