We zijn benieuwd naar jouw mening

20 april '21

Aan de PC Hooftlaan, nabij het centrum van Eindhoven, komt een gezond stukje stad waar je inclusief kunt wonen, werken en ontspannen. Ben jij op zoek naar een huur- of koopwoning of gave plek om te werken? Woon je in de buurt en heb je zin om mee te denken over de invulling van dit plan? Vul dan onze enquête in. In 2020 zijn we gestart met de herontwikkeling van deze locatie. We nemen jullie graag mee in onze eerste ideeën en we zijn ook benieuwd naar jullie input. 

image alt

Transformatie naar hoogwaardig, luxe woongebouw

Aansluitend op de villawijk De Elzent komt een nieuwe woonomgeving. Een uniek plan met circa 120 koop- en huurappartementen. Deze appartementen krijgen een plek in het voormalig Gemeentelijk Administratiekantoor uit de jaren 60. Na een hoogwaardige transformatie is het hier fantastisch wonen tussen volwassen groen en met de Eindhovense binnenstad en het station dichtbij.

image alt

Denk jij met ons mee?

Wij zijn benieuwd naar jouw input, zodat we het plan nog beter kunnen vormen. Tot 12 mei kun je meedenken door de enquête in te vullen. De resultaten nemen we anoniem mee in de verdere ontwikkeling van deze locatie.

Naar de enquête
  Enquête
  Nieuwsoverzicht