Terugkoppeling bijeenkomst 27 juni

6 juli '23

Op dinsdagavond 27 juni heeft ontwikkelaar BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling een bijeenkomst georganiseerd voor omwonenden, woningzoekenden en andere belangstellenden. Bij de bijeenkomst waren circa 35 personen aanwezig. Tijdens deze avond zijn de aanwezigen meegenomen in het ontwerp van de architectonische vormgeving, inrichting van de binnentuin, het proces en de stand van zaken. Ook was er de mogelijkheid om ideeën in te brengen en vragen te stellen, hier hebben aanwezigen volop gebruik van gemaakt. 

Goede suggesties en geuite zorgen

Tijdens de avond is er met enthousiasme en zeker ook met een goede kritische blik meegedacht. Goede suggesties maar ook geuite zorgen zijn naar voren gebracht om het plan verder te verbeteren. De geuite zorgen gingen o.a. over de hoogte van het gebouw aan de PC Hooftlaan, de toegankelijkheid en afsluitbaarheid van de binnentuin en het aantal parkeerplaatsen. Aanwezigen reageerden enthousiast op de inrichting van de binnentuin, met name de pergola’s, het waterretentie dak en de hoeveelheid groen werden positief ontvangen. Daarnaast hebben aanwezigen hun ideeën ingebracht over o.a. de architectuur, de grootte van de balkons en de verdere invulling van de binnentuin. De uitkomsten van de avond verwerken we zoveel als mogelijk weer in het plan.

We kijken terug op een geslaagde avond, iedereen hartelijk dank voor de aanwezigheid en inbreng! Benieuwd wat er deze avond gepresenteerd is? Via onderstaande button zijn de gepresenteerde borden te bekijken.

Gepresenteerde borden
  Ontwikkeling PC Hooftlaan
  Raadsbijeenkomst terugkijken