Eerste online participatiebijeenkomst

21 april '21

Aansluitend op de villawijk De Elzent komt een nieuwe woonomgeving. Bij de herontwikkeling van deze locatie worden de omwonenden en andere belangstellenden betrokken. Op maandag 19 april vond de eerste participatiebijeenkomst plaats. 

image alt

Doel van de bijeenkomst

De eerste participatiebijeenkomst stond in het teken van de omwonenden en andere belangstellenden kennis te laten maken met de eerste ideeën en schetsen van het plan. We vinden het belangrijk om betrokkenen te informeren over de voorlopige plannen, maar ook om bij hen zoveel mogelijk input op te halen. De aanwezigen konden door middel van de mentimeter hun inzichten delen over verschillende onderwerpen, daarnaast was er ook de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. Omwonenden en belangstellenden reageerden positief op de herontwikkeling van kantoor naar een nieuw woongebied.

image alt

Enquête

Om bij een grotere groep input op te halen over onze plannen, is er ook een enquête opgesteld. In deze enquête nemen we jullie mee in onze eerste ideeën en kun je meedenken over de verdere ontwikkeling van deze locatie.

Naar de enquête

Terugblik participatiebijeenkomst

Ben jij benieuwd naar wat er tijdens de participatiebijeenkomst gedeeld is? Binnenkort delen wij het verslag van de participatiebijeenkomst samen met de meest gestelde vragen en de uitkomsten van de mentimeter.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over de ontwikkeling aan de PC Hooftlaan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Iedereen die staat ingeschreven, ontvangt als eerste meer informatie.

  Nieuwsoverzicht
  Naar de enquête